Wuxi Zuoyou thurimë Goods Co, Ltd, është një ndërmarrje prodhuese e cila zotëron të importit dhe eksportit të pavarur të drejtë. Që nga themelimi, ne kemi qenë gjithmonë duke insistuar në konceptin e menaxhimit të "moralit të lartë, efikasitet të lartë, cilësi të lartë", të cilat kanë bërë vëllime të shitjes të rritur në mënyrë të vazhdueshme.

 

Lexo më shumë