Wuxi Zuoyou плетење стоки копродукции, Ltd е производство на претпријатието, кое е сопственик на независна увоз и извоз во право. Уште од основањето, ние сме биле секогаш се инсистира на концептот на управување со "висок морал, висока ефикасност, со висок квалитет", која ја направија нашата продажбата тома се зголеми постојано.

 

Прочитај повеќе